BONAVAL CAVA BRUT
Tooteliik | Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein |
---|---|
Magususe aste | Kuiv |
Päritolumaa | Hispaania |
Piirkond | Estremadura |
Viinamarjasort | 100% Macabeo |
Valmistamine | Methode Traditionelle, teine fermentatsioon pudelis 10 kuud. |
Värvus | Helekollane, kirgas, peene ja tiheda mullijoaga |
Aroom | Kerge, puuviljane, tunda kollaseid luuvilju, virsikuid, küpseid õunu. |
Maitse | Maitse on kuiv, puuviljane, tunda tsitruseliste happesust, kollaseid puuvilju nagu virsikud, aprikoose, õunu ja röstsaia. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, mereannid, valgest kalast valmistatud toidud, juustud. |
Serveerimistemperatuur | 6-7°C |
Saadaolevad mõõdud | 75 cl |