CHATEAU ANGLUDET AOC MARGAUX

Aastakäik 2011
Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein
Päritolumaa Prantsusmaa
Piirkond Bordeaux
Viinamarjasort 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Petit Verdot
Valmistamine Traditsiooniline kääritamine toimub 20-30 päeva betoonmahutites. Malolaktiline fermentatsioon jätkub vaatides, kus vein areneb veel 12 kuud. Parima kvaliteedi tagamiseks vein enne pudeldamist kergelt filtreeritakse.
Alkoholisisaldus 13,5%
Värvus tume rubiinpunane
Aroom Tunda lagritsat, kevadlilli, mustsõstraid, kirsse
Toidusoovitus Liha, kergelt vürtsikad road, juustud
Serveerimistemperatuur 17-18ºC

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen