CHATEAU ANGLUDET AOC MARGAUX
Aastakäik | 2011 |
---|---|
Tooteliik | Kaitstud päritolunimetusega vein |
Päritolumaa | Prantsusmaa |
Piirkond | Bordeaux |
Viinamarjasort | 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot, 10% Petit Verdot |
Valmistamine | Traditsiooniline kääritamine toimub 20-30 päeva betoonmahutites. Malolaktiline fermentatsioon jätkub vaatides, kus vein areneb veel 12 kuud. Parima kvaliteedi tagamiseks vein enne pudeldamist kergelt filtreeritakse. |
Alkoholisisaldus | 13,5% |
Värvus | tume rubiinpunane |
Aroom | Tunda lagritsat, kevadlilli, mustsõstraid, kirsse |
Toidusoovitus | Liha, kergelt vürtsikad road, juustud |
Serveerimistemperatuur | 17-18ºC |