fbpx

DIEMERSDAL WINTERFERMENT SAUVIGNON BLANC 75 CL

Päritolumaa Lõuna-Aafrika
Piirkond Durbanville Wine Valley
Viinamarjasort 100% Sauvignon Blanc
Värvus Helekollane, roheka alatooniga.
Aroom Aroom on värske ja karge, tunda küpseid karusmarju, troopilisi puuvilju- pomelo, greipfruut, mandariinid ja rohelised õunad.
Maitse Maitse on kuiv, värske ja mineraalselt puuviljase happesusega. Tunda värskeid tsitruselisi, karusmarju, küpseid troopilisi puuvilju. Järelmaitse on pikk ja mineraalselt elava tsitruselise happesusega.
Toidusoovitus Aperitiiv, mereannid, sinimerekarbid, värsked rohelised salatid mereandidega, kitsejuustud, valgehallitusjuustud.
Serveerimistemperatuur 8-10°C klassikalisest Bordeaux tüüpi valgeveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 CL
Kogus kastis 6 pdl

Kirjeldus

Tootja: Diemersdal S.A

Jääksuhkur: 2,1g/L

Winterferment Sauvignon Blanc viinamarjad korjatakse öösel, et tagada marjades olev värskus. Viinamarjad pressitakse koheselt, kestakontakt veinivirdega on 3 tundi.  Edasi veinivirre külmutatakse -20°C 5 kuuks ja sellisel uudsel meetodil valmistab Diemersdal Lõuna-Aafrikas Winterferment Sauvignon Blanc veini. Peale 5-te kuud, veinivirre sulatatakse ning fermentatsioon toimub keset Cape Town´i talve. Fermentatsioon toimub 2 nädalat temperatuuril 14-16 °C ning seejärel vein areneb terasvaadis.

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen