fbpx

ENRICO SERAFINO “MONCLIVIO” BAROLO 75 CL

Päritolumaa Itaalia
Piirkond Piemonte, Barolo DOCG
Viinamarjasort Nebbiolo 100%
Valmistamine Viinapuud paiknevad Piemonte piirkonnas ja Barolo veini valmistamiseks korjatakse marjad Serralunga d’Alba, La Morra, Monforte viinapuuaedadest. Viinamarjad korjatakse käsitsi, marjad sorteeritakse, eemaldatakse varred, purustatakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril roostevabast terasvaadis, matseratsioon kestab 20 päeva. Edasi küpseb vein 22 kuud keskmise suurusega 2500-4000L tammevaatides.
Värvus Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga.
Aroom Aroom on marjane, tunda lopsakaid metslilli kannike, metsroos, küpseid arooniaid, jõhvikaid, pohli, mustikaid, metskirsse, lagritsat, šokolaadi, tubakat, ja alusmetsa.
Maitse Maitse on kuiv, marjane ja täidlane. Tunda küpseid metskirsse, liköörseid tumedaid ja punaseid marju, keskmaitses pehmed tanniinid ja marjapark. Järelmaitse on pikk ja vürtsikalt marjase alatooniga.
Toidusoovitus Ulukiliha, väikeuluk trühvlitega, hanekonfii, rostbiif, ahjuliha, veiseliha, punaveini ja marjakastmed, küpsed arenenud laabijuustud.
Serveerimistemperatuur jahutatult 15-16°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 CL

Kirjeldus

Tootja: Enrico Serafino

Veinimeister: Paolo Giacosa

Saadaolev mõõt: 75cl

Arengupotentsiaal: 10-15 aastat.

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen