GAMLA CABERNET SAUVIGNON
Tooteliik | Vein |
---|---|
Magususe aste | Kuiv |
Päritolumaa | Iisrael |
Piirkond | Golani kõrgendik, Galilee |
Viinamarjasort | 100% Cabernet Sauvignon |
Korje | Viinamarjad kasvatatakse Golani kõrgendiku jahedas põhjapoolses osas Galilee apellatsioonis. Viinamarjapõllud paiknevad vulkaanilisel platool 400-1200 m üle merepinna. |
Valmistamine | Vein on laagerdunud 12 kuud Prantsuse tammevaatides. |
Värvus | Värvuselt on vein sügavpunane. |
Aroom | Aroom on mustsõstraselt marjane, tunda üleküpsenud mustsõstraid, põldmarju, tumedat šokolaadi, sigarikarpi ja kuivatatud ürte. |
Maitse | Maitse on kuiv, täidlase kehandiga, struktuurne, marjaselt vürtsikas ja tunda pehmeid tanniine. Tunda üleküpsenud mustsõstraid, musti ploome, põldmarju. Järelmaitse on pikk ja marjaselt vürtsika-marjapargine. |
Toidusoovitus | Grillitud ja rösitud liharoad, ulukiliha, lambafilee, küpsed laagerdunud juustud. |
Serveerimistemperatuur | 16-18°C Bordeaux tüüpi veiniklaasist. |
Saadaolevad mõõdud | 75 cl |
Kirjeldus
Säilitamispotentsiaal: 6-8 aastat alates korjeaastast.
Cabernet SauvignonGalileeGolani kõrgendikGrillitud ja rösitud liharoadiisraelküpsed laagerdunud juustud.lambafileeUlukiliha