fbpx

M.Chapoutier “Le Pavillon” Ermitage

Päritolumaa Prantsusmaa
Piirkond Rhòne Valley (Põhja-Rhone)
Viinamarjasort Syrah
Värvus Värvus on sügav, rubiinpunane, viskoossus keskmisest kõrgem.
Aroom Aroomis on tunda küpseid ja liköörseid metsmarju, grafiiti, tumedat šokolaadi, kakaod, sigarikarpi ja vürtse, musta pipart.
Maitse Maitse on kuiv, täidlane, kompleksne, tunda üleküpseid mustikaid, põldmarju, kuivatatud musti ploome, tumedat šokolaadi, pehmeid tanniine ja vürtse. Järelmaitse kestev ja pipraselt marjane.
Toidusoovitus Grillitud liharoad, veiseliha, ulukiliha, röstitud väikeulukid, lambakints ürtide ja küüslauguga, ulukilihast pajaroad, arenenud küpsed laabijuustud.
Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Soovitavalt ennem serveerimist vein dekanteerida!
Saadaolevad mõõdud 75 cl

Kirjeldus

Apellatsioon: AOP Hermitage

Tootja: Michel Chapoutier

Arengupotentsiaal: 30-60 aastat alates korjeaastast.

Viinapuude vanus: 65+ aastat

AOP Hermitage piirkond on 136 ha. Viinamarjad korjatakse käsitsi, sorteeritakse, eemaldatakse varred, marjad pressitakse. Le Pavillon Ermitage viinapuuaed on 4ha ja veini valmistamiseks kasutatakse ainult free run juice veinivirret. Fermentatsioon toimub concrete vaatides temperatuuril 32°C juures. Veinivirre areneb tammevaatides 18-20 kuud, millest 30% on uued vaadid.

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen