MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE

Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein
Magususe aste Kuiv
Päritolumaa Hispaania
Piirkond Kataloonia, Penedes, Cava DO
Viinamarjasort Macabeo, Xarel-lo, Parellada
Korje Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje.
Valmistamine Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud.
Värvus Värvus on kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike.
Aroom Aroom on värske ja puuviljane. Tunda on küpseid kollaseid õunu, pirne, troopilisi puuvilju ja röstmandleid.
Maitse Maitse on kuiv, värske, keskmise happega, tunda küpseid puuvilju, tsitruselisi ja röstitud mandleid, sarapuupähkleid. Järelmaitse pikk ja elegantne, mineraalse happesusega.
Toidusoovitus Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, sushi, paella, risotto.
Serveerimistemperatuur jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 cl

Kirjeldus

Klassifikatsioon: Brut Nature

Jääksuhkur: 1,3g/L

NV (non-vintage)  – ei ole ühe aastakäigu Cava.

Tootja kodulehelt leiab huvitavat lugemist toote sünniloost:

http://www.mistinguettsparkling.com/en/mistinguett-3/

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen