MOLINO A VENTO NERELLO MASCALESE

Tooteliik Kaitstud geograafilise tähisega vein
Päritolumaa Itaalia
Piirkond Sitsiilia IGT, Belice Valley, 100-300m üle merepinna
Viinamarjasort Nerello Mascalese 100%
Valmistamine Üle 2500 aasta on Sitsiilia olnud tähtis viinamarja kasvatuskeskkond Vahemere piirkonnas. Viinamarjad korjatakse, pressitakse, fermentatsioon toimub 12-15 päeva temperatuuril 24-30°C, 1x päevas toimub veinivirde ümberpumpamine. Vein laagerdub terasvaadis ja osa veinist on olnud minimaalselt ( 2-3 kuud) tammevaadis.
Värvus Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga.
Aroom Aroom on marjane, tunda tumedaid luuvilju, murelid, ploomid ja küpsed mustad metsmarjad.
Maitse Maitse on kuiv ja marjane, tunda küpseid põldmarju, mustikaid, mureleid, kuivatud vürtse ja pehme marjapark. Järelmaitse pikk ja marjane.
Toidusoovitus Pastatoidud, grill-ribid, grillitud liharoad, BBQ lihad, küpsed ja arenenud laabijuustud.
Serveerimistemperatuur 14-16°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 cl
Kogus kastis 6 pdl

Kirjeldus

Arengupotentsiaal: 3-5 aastat alates korjeaastast.

Tootja: Tenute di Orestiadi

Viinapuu sidumise meetod: Guyot

Viinapuude istikute tihedus: 4 000/ha

Saagikus: 13 000kg/ha

 

 

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen