fbpx

NUVIANA CAVA BRUT 75 cl

Päritolumaa Hispaania
Viinamarjasort 30% Macabeo, 30% Xarel-lo, 40% Parellada
Korje Korje aeg: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal.
Valmistamine Marjad sorteeritakse, eemaldatakse marjad kobarvartest, pressitakse ning veinivirre areneb terasvaadis 17-18° C juures, kontrollitud temperatuuril. Kääritamine: traditsioonilisel meetodil, II fermentatsioon pudelis, pärmisettel 9 kuud.
Värvus Värvus on helekollane, roheka alatooniga.
Aroom Aroom on värske, puuviljane, tunda rohelisi õunu, pirne, aprikoose, veidi röstitud mandleid ja -leiba.
Maitse Maitse on kuiv, värske, kompleksne ja puuviljane. Tunda küpseid kollaseid õunu ja pirne, troopilisi kollaseid vilju. Järelmaitse pikk ja hea mineraalse happesusega.
Toidusoovitus Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, pasta, risotto, paella, juustuvalik.
Serveerimistemperatuur Jahutatult 5-6° C klassikalisest Bordeaux valgeveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 cl

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen