fbpx

NUVIANA CAVA BRUT ROSE 75 cl

Päritolumaa Hispaania, DO Cava
Viinamarjasort Monastrell, Garnatxa, Trepat
Korje Marjad korjatakse nende parimas küpsusastmes, sorteeritakse, eemaldatakse marjad kobarvartest, pressitakse, kestakontakt veinivirdega toimub 3-4 tundi.
Valmistamine Edasi veinivirre areneb terasvaadis 17-18° C juures, kontrollitud temperatuuril. Kääritamine: traditsioonilisel meetodil, II fermentatsioon pudelis, pärmisettel 9 kuud.
Värvus Värvus on heleroosa, kirgas.
Aroom Aroom on värske ja marjane, tunda punaseid marju- vaarikad, jõhvikaid, pohli, küpseid kibuvitsamarju.
Maitse Maitse on kuiv, värske ja lopsakalt marjane. Tunda küpseid marju- vaarikaid, jõhvikaid, küpseid tumedaid metskirsse. Järelmaitse pikk ja marjane.
Toidusoovitus Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid ja koorikloomad, punane kala, linnuliha, juustuvalik.
Serveerimistemperatuur Jahutatult 6-8° C klassikalisest Bordeaux valgeveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 cl

Kirjeldus

Jääksuhkur: 10 g/l

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen