PASCUAL TOSO ALTA CABERNET SAUVIGNON
Aastakäik | 2014 |
---|---|
Tooteliik | Vein |
Päritolumaa | Argentiina |
Piirkond | Barrancas, Maipù, Mendoza |
Viinamarjasort | 100% Cabernet Sauvignon |
Valmistamine | Viinamarjad korjatakse käsitsi Las Barrancas´, Maipù piirkonnast, sorteeritakse, eemaldatakse varred. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril terasvaatides 48 tundi, matseratsioon 15-20 päeva. Vein laagerdub uutes prantsuse tammevaatides 14 kuud ja 6 kuud pudelis. |
Värvus | Värvus on rubiinpunane, violetse tooniga. |
Aroom | Aroomis on tunda üleküpsenud mustsõstraid, musti metsmarju, tumedat šokolaadi ja tubakat. |
Maitse | Maitse on kuiv, täidlane, kompleksne. Tunda küpseid, kuivatatud musti marju, pehmeid tanniine, järelmaitse pehme ja sametine. |
Toidusoovitus | Veiseliha, lambaliha, ulukiliha, grill-lihad, küpsed juustud. |
Serveerimistemperatuur | 16-18°C klassikalisest Bordeaux punaveini klaasist, soovitavalt vein eelnevalt dekanteerida. |
Saadaolevad mõõdud | 75 cl |
Kirjeldus
Viinapuude vanus: 60+ aastat
Arengupotentsiaal: 12-15 aastat.
Tootja: Pascual Toso
argentiinaBarrancasCabernet Sauvignongrill-lihadküpsed juustudlambalihaMaipuMendozaUlukilihaveiseliha