PFAFF CREMANT EXTRA BRUT ROSE ZERO DOSAGE 75 CL
Päritolumaa | Prantsusmaa |
---|---|
Piirkond | A.O.C. Crémant d’Alsace |
Viinamarjasort | Pinot Noir |
Korje | Käsitsikorje |
Valmistamine | Viinamarjad korjatakse käsitsi varajastel hommikutundidel, et tagada veinis olev värskus. Viinamarjad pressitakse, edasi toimub fermentatsioon termoreguleeritud terasvaatides. Teine fermentatsioon méthode traditionnelle pärmisettel pudelist toimub 18 kuud. Dégorgement toimub traditsionaalsel meetodil (pudelikael jahutatakse, pärm jäätub, pärast korgi avamist lendab jää klombina minema) ja Pfaff Extra Brut Rosé Zero Dosage crémant´le ei lisata liqueur d'expédition’i (sätitakse magusus ja villitakse) käigus täiendavalt magustavat suhkrut. |
Alkoholisisaldus | 12% |
Värvus | Heleroosa, mullijuga pikk ja peenike. |
Aroom | Aroom on värske ja marjane. Tunda küpseid punaseid marju- vaarikaid, jõhvikaid, pohli, küpseid punaseid kirsse ja tsitruseviljasid-pomelo. |
Maitse | Maitse on värske, kuiv, marjane ja keskmise täidlusega. Tunda küpseid punaseid marju - vaarikad, jõhvikad, punased sõstrad, küpsed kirsid. Järelmaitse on pikk, marjane ja mineraalselt tsitruseline. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, külmad eelroad ja suupisted, sushi, kevadrullid, aasia köök, suitsulõhe, sütel grillitud kala, carpaccio (pardi, veise, põdra), juustuvalik. |
Serveerimistemperatuur | jahutatult 7-8°C klassikalisest vahuveini pokaalist või valge veini pokaalist. |
Saadaolevad mõõdud | 75 CL |
Kogus kastis | 6 |
Kirjeldus
Jääksuhkur: 1,0g/L
Säilitamispotentsiaal: 5-8 aastat.
A.O.C. Crémant d’AlsaceAasia köökAperitiivcarpacciojuustuvalikkevadrullidkülmad eelroad ja suupistedPrantsusmaasuitsulõhesushisütel grillitud kala