PFAFF CREMANT EXTRA BRUT ZERO DOSAGE 75 CL
Tooteliik | Kaitstud päritolunimetusega vahuvein |
---|---|
Päritolumaa | Prantsusmaa |
Piirkond | A.O.C. Crémant d’Alsace |
Korje | Käsitsikorje |
Valmistamine | Viinamarjad korjatakse käsitsi varajastel hommikutundidel, et tagada veinis olev värskus. Viinamarjad pressitakse, edasi toimub fermentatsioon termoreguleeritud terasvaatides. Teine fermentatsioon méthode traditionnelle pärmisettel pudelist toimub 18 kuud. Dégorgement toimub traditsionaalsel meetodil (pudelikael jahutatakse, pärm jäätub, pärast korgi avamist lendab jää klombina minema) ja Pfaff Extra Brut Zero Dosage crémant´le ei lisata liqueur d'expédition’i(sätitakse magusus ja villitakse) käigus täiendavalt magustavat suhkrut. |
Alkoholisisaldus | 12% |
Värvus | kahvatukollane, mullijuga pikk ja peenike. |
Aroom | Aroom on värske ja puuviljane. Tunda floraalseid noote, valgeid lilli, küpseid kollaseid puuvilju, küpseid virsikuid ja aprikoose, röstisaia ja röstmandleid. |
Maitse | Maitse on kuiv, värske, keskmise täidlusega ja mineraalselt puuviljane. Tunda küpseid kollased õunu, küpseid aprikoose ja tsitruselisi, kreemisust ja võisust. Järelmaitse on puuviljane ja mineraalselt tsitruseline. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, austrid, mereannid, koorikloomad, sushi, aasia köök, linnulihast ja kalast valmistatud eelroad, küpsetatud valge kala ja juustuvaliku juurde. |
Serveerimistemperatuur | jahutatult 6-7°C klassikalisest vahuveini pokaalist või valge veini pokaalist. |
Saadaolevad mõõdud | 75 CL |
Kogus kastis | 6 |
Kirjeldus
Jääksuhkur: 0,3g/L
Säilitamispotentsiaal: 5-8 aastat.
Aasia köökAperitiivaustridjuustuvaliku juurdekoorikloomadküpsetatud valge kalalinnulihast ja kalast valmistatud eelroadmereannidsushi