PFAFF CREMANT EXTRA BRUT ZERO DOSAGE 75 CL

Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vahuvein
Päritolumaa Prantsusmaa
Piirkond A.O.C. Crémant d’Alsace
Korje Käsitsikorje
Valmistamine Viinamarjad korjatakse käsitsi varajastel hommikutundidel, et tagada veinis olev värskus. Viinamarjad pressitakse, edasi toimub fermentatsioon termoreguleeritud terasvaatides. Teine fermentatsioon méthode traditionnelle pärmisettel pudelist toimub 18 kuud. Dégorgement toimub traditsionaalsel meetodil (pudeli­kael jahutatakse, pärm jäätub, pärast korgi avamist lendab jää klom­bina minema) ja Pfaff Extra Brut Zero Dosage crémant´le ei lisata liqueur d'expédition’i(sätitakse magusus ja villitakse) käigus täiendavalt magustavat suhkrut.
Alkoholisisaldus 12%
Värvus kahvatukollane, mullijuga pikk ja peenike.
Aroom Aroom on värske ja puuviljane. Tunda floraalseid noote, valgeid lilli, küpseid kollaseid puuvilju, küpseid virsikuid ja aprikoose, röstisaia ja röstmandleid.
Maitse Maitse on kuiv, värske, keskmise täidlusega ja mineraalselt puuviljane. Tunda küpseid kollased õunu, küpseid aprikoose ja tsitruselisi, kreemisust ja võisust. Järelmaitse on puuviljane ja mineraalselt tsitruseline.
Toidusoovitus Aperitiiv, austrid, mereannid, koorikloomad, sushi, aasia köök, linnulihast ja kalast valmistatud eelroad, küpsetatud valge kala ja juustuvaliku juurde.
Serveerimistemperatuur jahutatult 6-7°C klassikalisest vahuveini pokaalist või valge veini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 CL
Kogus kastis 6

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen