fbpx

RAMON ROQUETA CRIANZA 75

Päritolumaa Hispaania
Piirkond DO Catalunya
Viinamarjasort 60% Cabernet Sauvignon, 40% Tempranillo
Valmistamine Ramon Roqueta veinimaja paikneb Hispaanias, DO Penedes piirkonnas ja veinimaja on loodud 1898.aastal Ramon Roqueta Torrentó poolt. Vein on blend Hispaania enimkasvatatud tumedast marjasordist Tempranillo´st ning Cabernet Sauvignon´st, mis oma tuntuse saavutas Prantsusmaal, Bordeaux´s ning on hästi kohandunud Hispaania kliimaga. Viinamarjad korjatakse, sorteeritakse ja pressitakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril 28-29°C ja vein on arenenud 24 kuud, millest 6 kuud tammevaadis.
Värvus Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga.
Aroom Aroom on lopsakalt marjane. Tunda küpseid musti ja punaseid metsamarju, kuivatatud musti ploome ja vürtse, nelk, loorberileht.
Maitse Maitse on kuiv, marjane ja täidlane.Tunda küpseid mustsõstraid, musti ploome, mustikaid, põldmarju, veidi magusaid vürtse, tumedat mõrušokolaadi. Järelmaitse pikk ja sametiselt pehmete marjatanniinidega.
Toidusoovitus Grillitud sealiha, grill-ribid, ahjus haututatud loomaliha, ulukiliha hautised, tomatikastmes pastatoidud, küpsed laabijuustud.
Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.

Kirjeldus

Arengupotentsiaal: 4-6 aastat alates korjeaastast.

Tootja: Ramon Roqueta

 

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen