fbpx

RAMON ROQUETA TEMPRANILLO 75 cl

Päritolumaa Hispaania
Piirkond DO Catalunya
Viinamarjasort Tempranillo
Valmistamine Ramon Roqueta veinimaja paikneb Hispaanias, DO Penedes piirkonnas ja veinimaja on loodud 1898.aastal Ramon Roqueta Torrentó poolt. Tempranillo marjasort on Hispaanias enimkasvatatud. Tempranillo nimi tuleneb sõnast temprano, ehk varajane. Marjad valmivad paar nädalat varem kui teised tumedakestalised marjasordid. Viinamarjad korjatakse, sorteeritakse ja pressitakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril 28-29°C ja vein areneb roostevabast terasvaadis.
Värvus Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga.
Aroom Aroomis on tunda küpseid tumedaid marju, mustikad, põldmarjad, küpseid punaseid luuvilju, kuivatatud ürte ja vürtse.
Maitse Maitse on kuiv, marjane ja keskmise täidlusega. Tunda on küpseid luuvilju ja tumedaid metsmarju, pehmeid marjatanniine. Järelmaitse pikk ja marjaselt vürtsikas.
Toidusoovitus Grill-ribid, loomalihast pajaroad, sealiha, pastatoidud, verivorstid, punaveini-ja marjakastmed, keskmise küpsusastmega laabijuustud.
Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 cl

Kirjeldus

Arengupotentsiaal: 4-6 aastat alates korjeaastast.

Tootja: Ramon Roqueta

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen