RUFFINO ROSATELLO PRIMA CUVEÉ

Tooteliik Vein
Päritolumaa Itaalia
Piirkond Toskaana
Viinamarjasort Sangiovese, Cabernet Sauvignon
Valmistamine Ruffino Rosatello on valmistatud tumedakestalisest viinamarjadest, marjad on õrnalt pressitud, toimub külmfermentatsioon terasvaadis temperatuuril +14°C. Marjakesti on leotatud veinivirdes 6-8 tundi.
Värvus Kirgas, lõheroosa.
Aroom Värske, marjane ja puuviljane, tunda küpseid vaarikaid, maasikaid, virsikuid.
Maitse Kuiv, värske, keskmise täidlusega, hea happesusega, marjane, heas tasakaalus. Tunda vaarikaid, maasikaid, punaseid sõstraid, ürdisust; järelmaitse pehmelt marjane.
Toidusoovitus Aperitiiv, rohelised salatid mereandidega, grillitud kalaroad, pasta, keskmiselt laagerdunud juustud.
Serveerimistemperatuur Jahutatult 8-10°C Bordeaux tüüpi valgeveini klaasist.
Saadaolevad mõõdud 75cl

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen