SIRIUS BORDEAUX ROUGE

Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein
Magususe aste Kuiv
Päritolumaa Prantsusmaa
Piirkond Bordeaux
Viinamarjasort 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon
Valmistamine Suurem osa viinamarjadest kääritatakse traditsioonilisel Bordeaux viisil: Kobarad on koos vartega ja kääritamine toimub vaatides, kus temperatuur on vahemikus 27 - 32ºC, et eraldada värvi ja tanniini. Sellele järgneb vaadis hoidmise periood (15-21 päeva), et anda veinile iseloomulik Bordeaux struktuur ja potentsiaal pikaealisusele. Selleks, et välja tuua maksimaalset puuviljasust, läbib ülejäänud kogus viinamarju süsihappe leotuse. Peale seda, kui erinevate vaatide sisud on omavahel segatud säilitatakse Sirius Rouge veel 12 kuud Prantsuse tammevaatides.
Värvus Särav tumepunane, purpurpunase helgiga.
Aroom Üleküpsenud tumedad marjad, milles on tunda kuivatatud ploomi, mustsõstart, murakaid, vanilli.
Maitse Elegantse struktuuriga, pehme tanniiniga. Tunda on kuivatatud puuvilju, vanilli ning veidi kohvi lõppmaitses.
Toidusoovitus Steik, veiseliha hautised, lammas pajaroogades, küpsed juustud.
Serveerimistemperatuur 16-18° C
Saadaolevad mõõdud 75 cl

Kirjeldus

Klassifikatsioon: AOC Bordeaux.
Viinapuude vanus: 30 aastat.

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen