VALLFORMOSA CLASSIC CAVA BRUT 75 CL

Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein
Magususe aste Kuiv
Päritolumaa Hispaania
Piirkond Kataloonia, Penedes, Cava DO
Viinamarjasort Macabeo, Xarel-lo, Parellada
Korje Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal.
Valmistamine Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud.
Värvus Kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe ja elegantne.
Aroom Värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu ja tsitruselisi.
Maitse Kuiv ja värske. Tunda küpseid kollaseid õunu, troopilisi puuvilju ja rohelisi tsitruselisi. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalne.
Toidusoovitus Aperitiiv, eelroad (kala), mereannid, sushi, rohelised salatid mereandidega, linnuliharoad, pehmed juustud.
Serveerimistemperatuur jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 CL
Kogus kastis 6 pdl

Kirjeldus

NV (non-vintage) Ei ole ühe aastakäigu Cava

Jääksuhkur: 11g/L

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen