VALLFORMOSA CLASSIC CAVA SEMI-SECO

Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein
Magususe aste Poolkuiv
Päritolumaa Hispaania
Piirkond Kataloonia, Penedes, Cava DO
Viinamarjasort Macabeo, Xarel-lo, Parellada
Korje Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal.
Valmistamine Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud.
Värvus Kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe ja elegantne.
Aroom Värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, küpseid kollaseid luuvilju, virsikud, aprikoosid ja rohelisi tsitruselisi.
Maitse Poolkuiv ja värske. Tunda küpseid troopilisi puuvilju, üleküpseid kollaseid õunu, pirne ja kollaseid tsitruselisi. Järelmaitse on pikk ja elegantne.
Toidusoovitus Aperitiiv, desserdid, puuviljavalik, valge-ja sinihallitusjuustud.
Serveerimistemperatuur jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75 cl
Kogus kastis 6 pdl

Kirjeldus

NV (non-vintage) Ei ole ühe aastakäigu Cava

Jääksuhkur: 33g/L

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen