VAZIANI KHVANCHKARA RED SEMI-SWEET 75 CL

Tooteliik Geograafilise tähisega vein
Magususe aste Poolmagus
Päritolumaa Gruusia
Piirkond Ratša-Lethšumi, Khvanchkara mikrotsoon
Viinamarjasort Aleksandrouli 85%, Mujuretuli 15%
Valmistamine Kääritamine kestab 3-4 päeva jahedal 22-25°C temperatuuril, mis peatatakse külmutamise meetodil, kui jääksuhkru tase on jõudnud 40 grammini liitri veini kohta.
Värvus Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga.
Aroom Aroom on marjane ja lopsakas,  tunda küpsenud tumedaid marju, maasikaid, vaarikaid ja tumedaid metskirsse.
Maitse Maitselt on vein poolmagus, marjane ja keskmise täidlusega, tunda üleküpsenud  tumedaid marju, musti ploome ja kirsse, moosisust, sametisi marjatanniine. Järelmaitse  keskmise pikkusega ja marjane.
Toidusoovitus Gruusia ja Kaukaasia toidud, vürtsikad toidud, seltskonnavein, juustuvalik.
Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75cl
Kogus kastis 6

Kirjeldus

Tootja: Vaziani Marani

Jääksuhkur: 40g/L

Vaziani Marani veinimaja on loodud 1982. aastal ja moderniseeritud 2012. a (uus ja kaasaegne tehnoloogia, roostevabast terasest vaadid). Veinivalmistamine ja tootmine vastab ISO22000-2015 sertifikaadile. Vaziani Marani valmistab veine kaasaaegse tehnoloogia alusel ja samuti vana Gruusia meetodi järgi gvevrides, kasutades Makashvili gvevri veinivalmistamise meetodit.

Arengupotentsiaal: 3-5 aastat alates korjeaastast.

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen