VAZIANI MUKUZANI RED 75 CL

Tooteliik Geograafilise tähisega vein
Magususe aste Kuiv
Päritolumaa Gruusia
Piirkond Kakheti Valley, Alazani jõe parem kallas, väike  Mukuzani mikrotsoon
Viinamarjasort 100% Saperavi
Valmistamine Kääritamine toimub 6-7 päeva kontrollitud 25-28°C temperatuuri juures. Mukuzani laagerdub uutes tammevaatides minimaalselt 12 kuud.
Värvus Värvus on sügav, tumepunane.
Aroom Aroom on marjane,  tunda küpseid musti marju nagu mustsõstar, põldmari, mustikas, küpseid tumedaid metskirsse, kuivatatud ürte (nelk) ja musta pipart.
Maitse Maitselt on vein marjane ja keskmise täidlusega, tunda küpseid musti marju, mustõstar, aroonia, marjatanniine ja musta pipart. Järelmaitse pikk ja marjane.
Toidusoovitus Gruusia ja Kaukaasia köök, BBQ lihad, grill-ribid, lambaliha, sea-ja loomaliha, punaveini kastmed, keskmise arenguga laabijuustud.
Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75cl
Kogus kastis 6

Kirjeldus

Tootja:   Vaziani Marani

Vaziani Marani veinimaja on loodud 1982. aastal ja moderniseeritud 2012. a (uus ja kaasaegne tehnoloogia, roostevabast terasest vaadid). Veinivalmistamine ja tootmine vastab ISO22000-2015 sertifikaadile. Vaziani Marani valmistab veine kaasaaegse tehnoloogia alusel ja samuti vana Gruusia meetodi järgi gvevrides, kasutades Makashvili gvevri veinivalmistamise meetodit.

Arengupotentsiaal: 5-8 aastat alates korjeaastast.

 

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen