VAZIANI SAPERAVI RED 75 CL

Tooteliik Geograafilise tähisega vein
Magususe aste Kuiv
Päritolumaa Gruusia
Piirkond Kakheti Valley
Viinamarjasort 100% Saperavi
Valmistamine Kääritamine toimub 4-6 päeva kontrollitud temperatuuril 22-25°C juures. Saperavi laagerdub minimaalselt 1 aasta enne müügile jõudmist
Värvus Värvus on sügav, tumepunane.
Aroom Aroom on marjane ja lopsakas, tunda küpseid musti marju, põldmari, mustikas, kuivatatud ürte ja musta pipart.
Maitse Maitselt on vein marjane ja keskmise täidlusega, tunda küpseid musti marju, pehmeid marjatanniine ja vürtse. Järelmaitse pikk ja marjane.
Toidusoovitus Gruusia ja Kaukaasia köök, BBQ lihad, grill-ribid, lambaliha, sea-ja loomaliha, punaveini kastmed, keskmise arenguga laabijuustud.
Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist.
Saadaolevad mõõdud 75cl
Kogus kastis 6

Kirjeldus

Tootja:   Vaziani Marani

Vaziani Marani veinimaja on loodud 1982. aastal ja moderniseeritud 2012. a (uus ja kaasaegne tehnoloogia, roostevabast terasest vaadid). Veinivalmistamine ja tootmine vastab ISO22000-2015 sertifikaadile. Vaziani Marani valmistab veine kaasaaegse tehnoloogia alusel ja samuti vana Gruusia meetodi järgi gvevrides, kasutades Makashvili gvevri veinivalmistamise meetodit.

Arengupotentsiaal: 3-5 aastat alates korjeaastast.

Alkohoolsete jookidega ja tubakatoodetega tutvumiseks kinnita palun, et oled vähemalt 18-aastane.

Ei ole veel 18-aastane

Väljun

Olen vähemalt 18-aastane

Sisenen