Meil on valikus uued rummid

Vulkaanituhast sündinud täht: Flor de Caña on kõige jätkusuutlikum rumm maailmas

Flor de Caña rumm on sündinud Kesk-Ameerika ühe kõige aktiivsema vulkaani, San Cristobali jalamil. Nicaragua suurim täht on kunstlike koostisosade vaba ning kuulub maailmas TOP 5 parima rummi sekka. See on suurepärane preemium komponent Sinu rummikokteilides.

Flor de Caña 12YO

Tootja võtmesõnumid

  • Ainuke alkoholitootja, kes on nii süsinikneutraalne kui “fair
  • trade” sertifikaadiga
  • Looduslikult küpsenud aktiivse vulkaani jalamil aastast 1890
  • 130 aastat ja 5 generatsiooni pere ajalugu
  • Destilleeritud 100% taastuvenergiaga
  • Looduslikult vananenud väikestes burbooni vaatides, ilma
  • suhkru ja lisaaineteta
  • Kõige kiiremini kasvav rummi bränd ameerika mandritel
  • 50,000 puud istutatud alates 2005. aastast

Tehtud jätkusuutlikult, et nautida vastutustundlikult.

Flor de Caña 25YO

2018. aastal anti Flor de Cañale fair trade märgis. Seda tunnustust pole kerge saavutada – fair trade märgise saamiseks tuleb järgida enam kui 300 ranget keskkonna-, töö- ja sotsiaalset standardit. See tähendab ka, et igalt pudelilt teenitud tuludest läheb osa otse tagasi tehasetöötajate elukeskkonna parendamisse ning just töölised otsustavad, kuhu raha investeerida: kas kliinikutesse, koolidesse, stipendiumitesse või keskkonnaprojektidesse. Kogu CO2, mis tekib fermentatsiooniprotsessi jooksul, püütakse kinni ja kasutatakse hiljem tehases ära. Tänu sellele on nad saanud ka süsinikneutraalsust tähistava Carbon Trust sertifikaadi.

Tunnustused

Flor de Caña on saanud sel sajandil rohkem kui 150 rahvusvahelist auhinda, mis teeb temast kõige enam auhindu saanud rummibrändi. 2017. aastal tunnustati Flor de Cañat kui aasta rummitootjat.

Flor de Caña on hetkel üks kõige kiiremini kasvavaid rummibrände maailmas ning nende tõekspidamised on aidanud võita paljude inimeste südamed. Nad saavutasid oma eesmärgi: olla kõige loodussõbralikum rumm maailmas. Loodetavasti järgnevad neile peagi teisedki tootjad, et koos meie koduplaneeti aidata. Flor de Caña lugu on jutustamist, ning nende maitsed – proovimist väärt.

Loe lisaks / Postimees artikkel

Vaata meeleolukat Flor De Caña rummide Eesti lansseerimisüritust, mis toimus 15.06.2022.