COCCHI vermutid ja grappad

COCCHI on 130 aastat tagasi loodud ikooniline pereettevõte, kes hakkas tootma premium vermuteid Piemontes, mis said laialdase tuntuse oma kvaliteedi ja maitseomaduste poolest. Vürtsid käsikäes veinidega on Cocchi vermutite aluseks, austades vanu retsepte ja Giulio Cocchi ainulaadset käekirja. Cocchi vermutid on ajakirja Drinks International andmetel olnud kuus aastat järjest enimmüüdud ja populaarseimate kaubamärkide seas.

Meie tootevalikusse kuuluvad järgmised Cocchi vermutid

COCCHI VERMOUTH AMERICANO BIANCO

COCCHI VERMOUTH AMERICANO ROSA

COCCHI VERMOUTH DI TORINO STORICO

COCCHI VERMOUTH AMARO DOPO TEATRO

COCCHI VERMOUTH BAROLO CHINATO BOX

COCCHI VERMOUTH EXTRA DRY PIEMONTESE

Samuti on meie tootevalikus kaks Cocchi Grappat:

COCCHI GRAPPA BIANCA DEL PIEMONTE
COCCHI GRAPPA DOREE DI MOSCATO