Tridens haaras Jägermeistri turustamisõiguse kogu Baltikumis enda kätte

Baltikumi üks juhtivaid jookide edasimüüjaid Tridens saab alates järgmise aasta algusest Saksamaa alkoholitootja Mast-Jägermeister SE ainuõiguslikuks distribuutoriks Lätis, vastutades selle tulemusel kõigis kolmes Balti riigis ekslusiivselt Jägermeister ürdilikööri turupositsiooni edasiarendamise eest.

Tridens Balticu tegevjuht Janno Hert ütles, et laialt tuntud kaubamärkide tarbijad ootavad joogitootjatelt pidevat arengut ja inspiratsioooni, mis kehtib nii Tridensi klientide kui ka Jägermeisteri fännide kohta. „Meie fookus on antud koostöös seatud eelkõige pikaajalise edu tagamisele. Tahame koostöös Mast-Jägermeistriga laiendada ühistel väärtustel põhinevat tihedat ja usalduslikku partnerlust. Loodame kasutada ära kõik oma tugevused, et lisada Jägermeistri senisele eduloole Baltikumis veel palju põnevaid peatükke,“ sõnas Hert.

Tridens AS on kõigis kolmes Balti riigis tegutsev edasimüüja, kes turustab enam kui 150 tuntud kaubamärki. Lisaks alkohoolsetele ja mittealkohoolsetele jookidele leiab Tridensi tootevalikust veel tarbekaupu ja toiduaineid. Tridens Latvia alustab oma Jägermeisteri toodete müügiga Lätis juba oktoobrist.