Tridensi juhatusega liitus Hannes Randpere!

Oleme äärmiselt rõõmsad, et saame jagada teiega põnevat uudist Hannes Randpere ametisse nimetamisest Tridensi juhatuse liikmeks.

Hannes on olnud Tridensi lahutamatu osa juba 10 aastat, juhtides meie müügimeeskonda kirglikult, professionaalselt ja targalt strateegilise nägemusega. Alates 1. jaanuarist 2024 on Hannes ametlikult liitunud Janno Herti kõrvale juhatuse liikmete hulka.

Janno Hert ütleb: “Juhatuse liikmena toob Hannes meie tiimile rikkalikku kogemust, pakkudes väärtuslikke teadmisi ja vaatenurki, mis aitavad kaasa meie jätkuvale kasvule ja edule.”

Hannes lisab: “On olnud uskumatu privileeg olla osa sellest dünaamilisest organisatsioonist viimase kümne aasta jooksul. Koos sellise märkimisväärse meeskonnaga oleme tugevdanud mitte ainult Tridensi turupositsiooni, vaid loonud vundamendi enneolematule kasvule ja edu perioodile.”

Hannes astub oma uude rolli kindla veendumusega, et ta annab strateegilisi teadmisi, suunab tiimi innovaatilistele lahendustele ja aitab ettevõttel jätkata professionaalsel tipptasemel. Tema kogemused ja saavutused on andnud talle sügava arusaama meie tegevusvaldkonnast, klientidest ja sisemistest juhtimisdünaamikatest.

Hannes ütleb: “Olen tänulik mulle antud usalduse ja võimaluse eest aidata kaasa Tridensi jätkuvale kasvule ja edule kõigis kolmes Balti riigis. Tänu meie ühisele pühendumusele ja meie meeskonna talendile olen kindel, et kirjutame uusi edulugusid.”

Janno Hert jätkab Tridens Baltics juhatuse esimehena ja tegevjuhina.

Palju õnne Hannesele igati väljateenitud saavutuse puhul ja jääme tulevikuks ootama veelgi suuremat edu Tridensile!